• Nattokinaza NSK-SD (30 kaps.)

56.43
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 9.9
Paczkomat InPost 9.9
Kurier DHL 12.9
Dostępność Mało
Waga 0.2 kg

Nattokinaza to enzym, który produkowany jest przez bakterie Bacillus subtilis podczas procesu fermentacji ziaren soi, czyli podczas przygotowywania tradycyjnej japońskiej potrawy „natto", od której to nattokinaza wzięła nazwę.

SKŁAD:

Substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, nattokinaza NSK-SD® pozyskiwana ze sfermentowanej soi. Skład kapsułki: celuloza roślinna (wegańskie).

 

Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka):

Nattokinaza NSK-SD® (2000 FU/kaps.)

100 mg


SPOSÓB UŻYCIA:

1 kapsułka dziennie

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci

UWAGI:

nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennej.

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Suplement diety przeznaczony jest dla osób dorosłych.

Nie powinny go zażywać kobiety w ciąży i karmiące.

Osoby zażywające leki powinny spożywać ten produkt wyłącznie pod kontrolą lekarza.

Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi.

Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie